You, the petitioner
Timcoronelexpeditie

Tim Coronel winnaar Expeditie Robinson 2019

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Nog nooit verdiende een deelnemer het zo erg om Expeditie Robinson te winnen als Tim Coronel. Niet alleen door zijn charisma maar vooral omdat het gewoon een echte "Robinson" is! In verhouding met de rest is Tim niet de jongste van het stel maar hij heeft laten zien dat hij tot alles in staat is.

Petition

We

Staan niet achter het format van het programma en zien Tim als de echte winnaar en eisen erkenning.

 

observe

Wij roepen Tim Coronel uit tot winnaar van Expeditie Robinson 2019 omdat Tim een alleskunner is, hij kan namelijk. - Bouwen - Vissen - Vuur maken - Proeven winnen als de beste!

 

and request

Wanneer de petitie 100.000 duizend keer is getekend roepen we Tim officieel uit tot Robinson 2019!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-17 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
SR7 

History

Signatures