You, the petitioner
Banner

Theetuin en Verkoop Paardenspul Soest moet weer open!

6,372 signatures

Paardenkamp Soest biedt een veilige, gezonde en aangename oude dag voor paarden na een werkzaam leven. Sinds kort is er op locatie Gagelgat een monumentale boerderij geheel verbouwd tot Theetuin en Verkoop Paardenspul. Per 1 juni 2019 moet het dicht omdat het gedogen ervan plots is ingetrokken.

Petition

We

Paardenkampvrijwilligers, Soestenaren, paardenliefhebbers in Nederland en ieder die ons steunt,

 

observe

dat sluiting van Theetuin en Verkoop Paardenspul een slechte zaak is voor Soest en paardenliefhebbers in Nederland. Het gedogen hiervan totdat de gemeente de benodigde vergunning af zou geven (waarschijnlijk in oktober) was in overeenstemming met het beleid van het vorige College Soest en de locatie is zelfs op hun verzoek hiervoor gebruikt. Sluiting zou afgedwongen zijn door klachten van Horeca Soest die meent dat hier aan broodroof wordt gedaan.

 

and request

onmiddellijke heropening van Theetuin en Verkoop gebruikte paardenspullen. Er is geen overtreding omdat Paardenspul een nevenactiviteit is en het vorige College van Soest heeft toegezegd de Theetuin te gedogen tot ze zelf beleid hadden ontwikkeld

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Soest 
Petition desk:
Closing date:
2019-06-20 
Lead petitioner:
Henriette Mochel 
Organisation:
Steun De Paardenkamp voor behoud Theetuin en Paardenspul 
Website:

History

Signatures

Updates

Youtube link

https://www.youtube.com/watch?v=m1A8LKPR-kw

.

2019-05-31

Een leuk filmpje dat door een van onze bezoekers is opgenomen.

https://www.facebook.com/Help.Paardenspul.Theetuin.Open.te.houden/videos/879045965769144/.

2019-05-30

Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie

2019-05-26