U, de petitionaris

Terugkeer Olav Mol, Jack Plooij en de rest bij de Formule 1!

Helaas, petities aan bedrijven doen we niet op petities.nl.

Want bedrijven hebben een klantenservice die alle reacties heel zorgvuldig tellen en wekelijks of zelfs dagelijks aan het management rapporteren in een spreadsheet en presentatie en uitgebreid bespreken. Ze luisteren goed naar hun klanten om te voorkomen dat ze weglopen naar de concurrent.

Het management neemt beslissingen gebaseerd op cijfers over omzet, kosten, bereik, merkreputatie, en dus ook signalen via de klantenservice over ontevredenheid.

Als u de klantenservice een bericht stuurt dan krijgt u normaal gesproken ook een uitgebreide uitleg terug.

In het geval van commerciële omroepen zijn de adverteerders de klanten (de kijker alleen indirect, tenzij die wegschakelt). Als u klant bent van een adverteerder kunt u de klantenservice bestoken met klachten, dreigen met een boycot.

Via een petitie kunt u bij ons niet oproepen tot een boycot. Oproepen tot ander gedrag is niet waar een petitie voor is, ondertekenaars zijn niet de ontvanger van een petitie. Gedrag kunt u op gang zetten door een plaatje via sociale media met een oproep te laten circuleren bijvoorbeeld.

Een petitie is gericht aan een monopolist zoals de overheid waar je geen grip op hebt behalve bij de verkiezingen.

De markt is ook vrij genoeg om de situatie te veranderen. De commentatoren kunnen via (internet)radio hun commentaar leveren bijvoorbeeld. Als er wetgeving nodig is, dan kan een petitie wel.


Mis je ook het commentaar van Olav en Jack bij de formule 1? En in de voorbeschouwing het enthousiasme van Robert, Rob en Rob? Onderteken dan snel deze petitie!

Petitie

Wij

Wij willen het team van Ziggo sport terug bij de formule 1!

 

constateren

Het commentaar van een sportwedstrijd moet enthousiasme, passie en beleving bevatten!

 

en verzoeken

Olav, Jack, Rob, Robert en Rob terug!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
19-06-2022 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Daphne 

Geschiedenis

Ondertekeningen