You, the petitioner
Haarlem

Terug naar Haarlem

230 signatures

Een aantal van de vluchtelingen die wegens omstandigheden vrij lang in de Koepel in Haarlem hebben verbleven zou hier graag terugkeren. Wij (vrijwilligers die hen tijdens hun verblijf in Haarlem zoveel mogelijk hebben geprobeerd te ondersteunen) zouden dit ook graag zien.

Petition

We

Vrijwilligers die vluchtelingen tijdens hun verblijf in Haarlem zoveel mogelijk hebben geprobeerd te helpen

 

establish that:

dat een aantal van de vluchtelingen die door omstandigheden veel langer dan de bedoeling was in de Koepel te Haarlem verbleven hebben, hier graag terug zouden willen keren omdat ze hier nu een netwerk van vrienden en kennissen hebben dat hen een gevoel geeft van thuishoren. Het gaat om mensen die zelf graag willen terugkeren; wij vinden dat dat mogelijk moet zijn. Na vaak wel vijf maanden verblijf in de Koepel horen ze gewoon bij Haarlem.

 

and request

Wij verzoeken de overheid om de statushouders die lang in de noodopvang in de Koepel hebben gezeten en nu verspreid zijn over het hele land, indien zij dat zelf willen uiteraard, de mogelijkheid te geven om terug te keren naar Haarlem. Ze zijn hier gewend, geïntegreerd, volgen hier les, hebben hier vrienden en nieuwe familie gemaakt, kennen Haarlem al goed en vormen een aanwinst voor onze stad.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-09 
Lead petitioner:
Alexandra Syzillo 
Website:

History

Signatures

Updates

Al 95 handtekeningen!!!

Lieve iedereen, het zijn er al 95!!! Handtekeningen welteverstaan. Dat is veel, maar dat kunnen er nog veeeeeeeeel meer worden.

+Read more...

Daar ben ik van overtuigd! Als we ons best doen om te petitie te promoten kunnen het er mogelijk wel duizend worden in één week. Wat zeggen jullie? Gaat dat ons lukken? Groetjes, Alexandra

2016-03-12