U, de petitionaris

Terras restaurant "De Goedheyd"

169 ondertekeningen

Al 20 jaar lang heeft restaurant de Goedheyd een rustig klein terras voor de deur dat plek biedt voor zo'n 15 personen om jezelf heerlijk te laten verwennen door de culinaire brigade van dit restaurant.

Afgelopen zomer heeft de gemeente Utrecht dit terras verboden, terwijl je met een rolstoel of kinderwagen nog makkelijk langs kan lopen op de stoep. Het gaat hier om de blauwe zone van Utrecht terwijl aan de overzijde van de straat een terras te vinden is dat plek biedt voor 120 personen!

Door de media is hier al wat aandacht aan gegeven. Zie link van de columns van Cees Grimbergen in het AD van 7 en 15 juli.

Bij deze dus de petitie voor het verkrijgen van de terrasvergunning zodat we volgende jaar voorjaar en zomer ook weer heerlijk in de buitenlucht verwend kunnen worden door "de Goedheyd" en een toevoeging is voor het gezellige museumkwartier!

Petitie

Wij

Genieters van lekker eten & gezelligheid

 

constateren

  • Dat al 20 jaar lang restaurant de Goedheyd een rustig klein terras voor de deur heeft dat plek biedt voor zo'n 15 personen om jezelf heerlijk te laten verwennen door de culinaire brigade van dit restaurant.

  • Afgelopen zomer heeft de gemeente Utrecht dit terras verboden, terwijl je met een rolstoel of kinderwagen nog makkelijk langs kan lopen op de stoep. Het gaat hier om de blauwe zone van Utrecht terwijl aan de overzijde van de straat een terras te vinden is dat plek biedt voor 120 personen!

  • Door de media is hier al wat aandacht aan gegeven. Zie bijgevoegde link van de columns van Cees Grimbergen in het AD van 7 en 15 juli.

  • Bij deze dus de petitie voor het verkrijgen van de terrasvergunning zodat we volgende jaar voorjaar en zomer ook weer heerlijk in de buitenlucht verwend kunnen worden door "de Goedheyd" en een toegevoegde waarde is voor het gezellige museumkwartier!

 

en verzoeken

De gemeente Utrecht alsnog een terrasvergunning te geven voor dit gezellige restaurant.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
01-04-2010 
Status:
Ingetrokken 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen