You, the petitioner
Vluchtroutekaart

Voortbestaan van Nationaal Paracentrum Teuge en Luchthaven Teuge

25,040 signatures

Nieuwe vliegroutes van Lelystad Airport hebben grote gevolgen voor de kleine luchtvaart in Nederland. De route direct over Luchthaven Teuge betekent sluiting van het Nationaal Paracentrum Teuge (NPCT) en bedreigt het voortbestaan van Luchthaven Teuge.

Petition

We

Inwoners, ondernemers, recreanten en alle betrokkenen bij de kleine luchtvaart in Nederland

 

establish that:

Dat er geen rekening is gehouden met gevolgen voor luchthaven Teuge. De nu voorgestelde routes betekenen sluiting van Paracentrum Teuge en daarmee 50% omzetderving voor luchthaven Teuge. Het voortbestaan van luchthaven Teuge komt daardoor zwaar onder druk te staan. Alternatieve routes waarbij huidige activiteiten van Luchthaven Teuge mogelijk blijven zijn nooit een uitgangspunt geweest. Stakeholders niet betrokken in het besluitvormingsproces.

 

and request

De leden van de Tweede Kamer om opdracht te geven aan de staatssecretaris van het ministerie van Infrastructuur en Milieu om een routeontwerp vast te stellen waarin alle huidige activiteiten op luchthaven Teuge mogelijk blijven inclusief het parachutespringen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2017-10-23 
Organisation:
Nationaal Paracentrum Teuge en Luchthaven Teuge  
Website:

History

Signatures

Updates

Persbericht met aanvullende informatie

http://mailchi.mp/knvvl/extra-nieuwsbrief-vliegroutes-over-teuge?e=13b82a2e40

.

2017-07-03