You, the petitioner

Tegen vorming megaprovincie

47 signatures

Dit is een petitie tegen het vormen van een Superprovincie Utrecht, Noord Holland en Flevoland. Het levert geen enkele bijdrage aan beter bestuur, is niet efficiënter en kost meer geld dan het oplevert. Bovendien worden inwoners op grotere afstand van het bestuur gezet en is dus niet duaal. petitie 40.000 handtekeningen en komt zondag 12 jan na den haag van 13:00 uur tot 16:00 uur loop we

Petition

We

inwoners van de provincies Utrecht, Noord Holland en Flevoland zijn tegen samenvoeging.

 

observe

Dat wij onze eigen identiteit als provincies en onze eigen cultuur willen behouden en die het best gewaarborgd is met de huidige landsindeling. We zien geen enkele toegevoegde waarde in de samenvoeging van het provinciebestuur dat ook door de samenvoeging op grotere afstand wordt gezet van zijn inwoners. Als de regering bestuurlijke drukte wil verminderen en bestuur transparanter kan zij beter alle niet democratisch gekozen bestuurslagen opheffen.

 

and request

Het plan van Minister Plasterk om te komen tot een superprovincie in ieder geval voor te leggen aan de inwoners van de betrokken provincies door middel van een referendum en de uitkomst daarvan bindend te verklaren.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-31 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
tom van der meer 
Organisation:
tom  

History

Signatures

Updates

de megaprovnicie is van de baan

hoi petities de megaprovnicie is van de baan .

2014-06-26

megaprovnicie van de baan maar actie gaan door

hoi petities de megaprovnicie van utrecht noord holland fevoland is van de baan dat hebben commsaris van konning bekend gemaakt gistren avond in den haag zo meld rtv utrecht vandaag darom gaan ons actie door .

2014-04-23

er is ophef over megaprovnicie en actie den haag

beste petities en mensen die ondertekingen  de is ophef over megaprovnicie van utrecht noord holland fevoland afgelopen dinsdag besloten de eerst kamer uitstel komt melden rtv utrecht gistren nu de eerst kamer plannen uitgestel is tom om actie vervoren in den haag met sp en andre patij hier onder uitnoding    uitnoding  komt op zondag 12 januwari  na een groote actie dag komt en we gaan ook groote demostrastie houden komt 13:00 uur tot 16:00 uur na den haag voor actie dag en groote demostrastie wilt u mee doen sluit jj dan aan bij actiegroep dat kan via tomfannynanlohy@gmail.com en wie wilt me help met flyers versprdels tomfannynanlohy@gmail.com rond utrecht u kunt nog tot mogen mindag reactie geven.... gr tom.

2013-12-11