You, the petitioner

Tegen verhoging en versobering basiskosten zorg

118 signatures

Teken deze petitie wanneer je tegen het verhogen van de premies van de basisverzekering bent en de versobering van het basispakket.

Petition

We

willen de aangekondigde bezuinigingen op de basisverzekering en versobering van basispolis tegengaan

 

observe

Dat de zorg zo ver wordt uitgekleed, dat deze onbetaalbaar wordt voor de Nederlandse burgers. De zorg en haar bekostiging moet voor iedere burger toegankelijk zijn en blijven. Door het verhogen van de basispremies en het versoberen van het pakket, wordt de zorg te duur.

 

and request

Wij verzoeken om de aangekondigde bezuinigingen niet door te laten gaan en de premies niet te verhogen. Pak de bureaucratie in de zorg aan, dit spaart veel geld uit.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-10 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Bianca Sonneville 

History

Signatures

Updates

Bezuinigingen kabinet Rutte gaat te ver

Ons Nederlanders hebben in het verleden erg veel voor elkaar gekregen door te protesteren. Met zijn allen de straat op tegen het kabinet en omstreden plannen.

+Read more...

De laatste jaren zie ik toch een kanteling hierin. Hoge benzineprijzen? Sja, we zeiken erover en daar blijft het dan bij. Banken overeind helpen van onze belastingscenten? Ach,.... de belastingen gaan wat extra omhoog, zucht,... maar we pikken het wel allemaal. De afgelopen maanden is mijn broek al enkele malen afgezakt. Het begon met de bezuinigingen op het speciaal onderwijs. Want ach,... geld steken in onze toekomst is toch niet belangrijk? En dat deze mensen in de toekomst niet aan de maatschappij zijn aangepast en problemen gaan veroorzaken? Nou, daar komen we over 15 jaar wel achter. In mijn beroepsgroep zouden heeeeeel veeeeeel banen bijkomen..... Ik heb nog geen verandering in het Fte mogen zien. Nou nee,... nu lieg ik. Van 5 hele diensten zijn we naar 4 1/2 toe gegaan. Maar ach,... gewoon wat harder lopen, en dan haast vergeten dat je bij dementerenden meer tijd nodig hebt om de geleiding in de hersenen bij deze mensen de kans te geven om te begrijpen wat die vreemde zuster zegt. En nu gaat het kabinet, na eerst het verhogen van de premie van het basispakket, ook nog eens het basispakket laten inkrimpen Hier kan ik zo KWAAD van worden, zeg!@!!!!!!! Nee... Griekenland krijgt weer extra centen en deels gaat de schuld worden kwijtgescholden. Daar wordt ons geld wel aan besteed. Een rijk land als Libiƫ kreeg jarenlang overheidssteun van Nederland en dat vinden wij burgers allemaal goed? Hoeveel landen krijgen financieel steun van ons, terwijl het kabinet al een hoge schuld heeft? En wij Hollanders pikken dit gewoon allemaal? Het lijkt wel of ons land erg soft geworden is! Als bevolking zouden wij weer eens meer van ons moeten laten HOREN! Maar wat doen we? We gaan even met elkaar zitten mokken, gevolgd door een diepe zucht en verder pikken we het allemaal. Het wordt eens tijd dat we hier wat aan gaan doen met ons allen. Als volk zouden we massaal bij het kabinet Rutte een motie van wantrouwen moeten indienen, want dit wordt te gek!

2011-06-10