You, the petitioner
Logo ait klein

Tegen uitbreiding Verdrag van Schengen

1,230 signatures

Aktie in de Transport komt met een UNIEKE AKTIE!!!! en steunt hierin het Duitse VETO TEGEN HET SCHENGEN AKKOORD!!!

Het Veto tegen het Schengen Akkoord, waar we nu voor in aktie komen, betreft het steunen van deze Veto betreffende het instant houden van de grenscontroles voor de Roemenen en Bulgaren.

Petition

We

Chauffeurs en transportondernemers

Als we terugkijken in de tijd weten wij allemaal waar de 'ellende' is begonnen. Het ondertekenen van het Schengen Akkoord door Nederland en andere landen van Europa. Hiermee was de start voor bijvoorbeeld Polen, om hun markt te verleggen en chauffeurs deze kant op te krijgen. Dit heeft voor de nodige commotie gezorgd, waar we tot op de dag van vandaag de gevolgen van dragen.

 

establish that:

Nu wil men, de EU in Straatsburg, ook de Roemenen en Bulgaren toelaten.

Roemenie en Bulgarije is namelijk 1 januari 2007 toegetreden. Men kan maximaal 7 jaar uitstelllen voordat daadwerkelijk gebruik gemaakt kan worden van vrij verkeer van personen, goederen en diensten. Op 1 januari 2014 loopt dit af en heeft Roemenie en Bulgarije 'vrije doorgang'.

Het Veto tegen het Schengen Akoord, waar we nu voor in aktie komen, betreft het steunen van deze Veto betreffende het instant houden grenscontroles voor de Roemenen en Bulgaren.

 

and request

Als het Schengen Akkoord verleend zal worden aan deze landen, dan is het leed niet te overzien voor onze chauffeurs. Polen heeft het bewijs al geleverd. Daarom zeggen wij; STEUN ONS!!!!

In de aanloop naar deze AKTIE hebben wij contact gehad met Belgiƫ, Denemarken, Italie,Zweden en Duitsland. Deze STEUNEN ook onze AKTIE.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-31 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
J.C.W.M. van Rooij 
Organisation:
Actie in de Transport 

History

Signatures