U, de petitionaris
Foto 7

Tegen ongewenst ontvangst van papieren poststukken

5 ondertekeningen

Wanneer u genoeg heeft van allerhande papieren brochures, nieuwsbrieven, magazines en andere info die u ongevraagd toegestuurd krijgt (ook na opzegging!) van uw vereniging, vakbond, personeelsvereniging of welke andere organisatie dan ook, teken dan onderstaande petitie.

Petitie

Wij

Ontvangers van ongewenste papieren post.

 

constateren

Dat er onnodig veel papieren materiaal in de vorm van brochures, nieuwsbrieven, magazines en andere info in onze brievenbussen beland, ook indien dit ongewenst is en verzender dit weet. Dat deze papieren materialen ongelezen in de prullenmand verdwijnen. Dat er sprake is van mateloze verspilling wat ten koste gaat van de portemonnaie van de burgers die het betreft en het milieu. Dat er anno 2012 alternatieven zijn in de vorm van digitale post.

 

en verzoeken

Dat aan de verspreiders van deze post verplicht gesteld wordt dat zij voorafgaande aan toezending toestemming vragen aan betreffende geadresseerde. Dat het parlement wetgeving ontwikkeld wat het toezenden van ongewenste papieren post strafbaar stelt. Dat het parlement wetgeving ontwikkeld dat voorafgaande toestemming van geadresseerde nodig maakt om papieren poststukken te verzenden.

Onderteken deze petitie

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-04-2016 
Status:
Ondertekenbaar 
Petitionaris:
J.M. van de Reep 
Website:Geschiedenis

Ondertekeningen

Bep Lamers
Oegstgeest
8 maanden
Anoniem
11 maanden
Leon Wolf
in door ( EU ) dictators bezet Nederland
Een zeer getergd mens door die papierhersenspoeling in mijn brievenbus !
bijna 5 jaar
W. Cuypers
Schinnen
ongeveer 5 jaar
Vincent van Amstel
Naarden
ongeveer 5 jaar

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.