U, de petitionaris

Tegen invoering dienstplicht vrouwen en voor opschorting van de opkomstplicht zoals deze nu is in Nederland. sinds 1 mei 1997.

37 ondertekeningen

Tegen invoering en veranderingen van de dienstplicht en opgeschorte opkomstplicht. Omdat onze jeugd niet mee hoeft te doen aan oorlogen. Die draaien om geld. En waarbij juist vele onschuldigen het slachtoffer worden.

Petitie

Wij

Wij als burgers willen niet dat onze vrouwelijke burgers nu ook opgeroepen gaan worden voor dienstplicht. Wij willen dat de opgeschorte opkomstplicht zo blijft. Omdat wij als burgers niet vragen om oorlogen omdat daarbij alleen maar vele onschuldigen de dupe van worden. En jong volwassenen mee moeten werken aan moorden. En wij daar niet aan meedoen. En verzoeken dit vrijwillig te laten en geen veranderingen of wijzigingen binnen de huidige opgeschorte opkomstplicht.Ook niet voor vrouwen.

 

constateren dat:

Wij willen geen oorlogen voeren om de wapenhandel te spekken of enige andere vorm van economie die daar van kan profiteren. Hier zijn genoeg bewijzen over te vinden. En wij verzoeken daarom de opgeschorte opkomstplicht zo te laten die vanaf 1 mei 1997 in werking is en deze niet te veranderen. Ook geen verandering voor vrouwen en deze zo te laten.

 

en verzoeken

Wij verzoeken deze opgeschorte opkomstplicht (1-5-1997)zo te laten en niet te gaan veranderen. En ook met betrekking tot vrouwelijke burgers alles hetzelfde te laten en hier geen wetswijzigingen verder in aan te brengen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
08.05.2016 
Petitionaris:
Gwendolyn van Balen  
Organisatie:
n.v.t 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen