U, de petitionaris

Tegen het vuurwerkverbod 2020-2021

4 ondertekeningen

Het vuurwerkverbod vanwege de corona-pandemie is ongegrond aangezien er geen verschil bestaat tussen onder andere buiten sporten met kleine groepen of het afsteken van vuurwerk in kleine groepen.

Petitie

Wij

Vuurwerkliefhebbers met een gezond verstand en gevoel voor traditie.

 

constateren

  • Dat het vuurwerkverbod dat is opgelegd door de overheid om de pandemie te bestrijden totaal onzinnig en nutteloos is.
  • Burgers die vuurwerk traditioneel afsteken tijdens de jaarwisseling zijn van nature al voorzichtig en houden rekening met mensen in de directe omgeving.
  • De eigen verantwoording en zorgzaamheid met betrekking tot deze pandemie, hoeft niet te betekenen dat deze verantwoording niet zal worden nagelaten tijdens de jaarwisseling.

 

en verzoeken

Het verbod in te trekken en de bevolking extra te wijzen op ieders persoonlijke verantwoording die toch al geldt voor iedereen, zodat iedereen op eigen inzicht de nodige voorzorgsmaatregelen tegen de pandemie en tegelijkertijd toch kan genieten van een diepgewortelde traditie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
18-02-2021 
Petitionaris:
Break the System 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen