You, the petitioner
Verbod 2.0

Tegen het vuurwerk verbod gemeente Heumen!

412 signatures

Het vuurwerk verbod in de gemeente Heumen moet worden teruggedraaid. Dit is besloten zonder enig onderzoek en politieke discussie in de gemeente Heumen.

Petition

We

Wij vinden dat een vuurwerk verbod niet nodig is.

 

observe

Het verbieden van het afsteken van consumentenvuurwerk is niet de oplossing voor het probleem. De overlast wordt niet veroorzaakt door het legale vuurwerk, maar door het illegale vuurwerk. Mensen die genieten van een mooi stukje siervuurwerk zijn niet de mensen die vandalisme plegen en overlast veroorzaken. Tevens wordt er geen alternatief geboden zoals centrale afsteek plekken o.i.d. Ook de lokale vuurwerkwinkels worden hierdoor hard getroffen.

 

and request

Wij eisen dat het verbod op het afsteken van consumentenvuurwerk wordt teruggedraaid. En dat er buiten de reguliere afsteek tijden beter wordt gehandhaafd om het echte probleem aan te pakken.

Wij verzoeken de gemeente niet de weg van de minste weerstand te kiezen, het consumenten vuurwerk in combinatie met de huidige afsteek tijden zijn niet het probleem.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Heumen 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-28 
Lead petitioner:
Danny Schlebos, Robin Paau, Jurmey Brugman 
Website:

History

Signatures