You, the petitioner
Dreamstime m 176852476 500pix

Tegen het op corona testen van kinderen op school

114,334 signatures

Wij eisen:

Dat het idee omtrent het op corona testen van kinderen op /nabij scholen per direct van tafel gaat.

Petition

We

de ouders van de kinderen in Nederland, maar ook docenten, familieleden en alle andere bij kinderen betrokken en/ of bezorgde mensen

 

observe

  • Dat kinderen tijdens het uitoefenen van het recht op onderwijs, nodeloos worden getroffen door allerlei coronamaatregelen die hun gezondheid schaden. Wij kunnen hier niet verder in meegaan.

  • Dat het op Corona testen van minderjarige kinderen in de priv√©sfeer hoort te blijven, op verzoek en in aanwezigheid van de ouders.

  • Gezondheid is een aangelegenheid voor de wettelijke vertegenwoordigers van de minderjarige kinderen, de ouders.

 

and request

Ons het recht te geven onze kinderen te behoeden voor de ernstige ongemakken op school en per direct het idee omtrent het op Corona testen van kinderen op scholen van de politieke agenda af te halen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-26 
Lead petitioner:
Rosa Marques 
Website:

History

Signatures

Updates

Het is bijna zover....Op naar de Tweede Kamer met 113.596 keer NEE!

Nederland geniet van een heerlijk zonnetje. Niet alleen de lange broeken gaan uit maar ook gaat er her en der een mondkapje af. We voelen ons een beetje vrij en dat wordt bevestigd door de cijfertjes.

Wat zouden we graag onze kinderen , weer kennis laten maken met , onderwijs zonder voorwaarden. Permanent en zonder onzekerheden.

Hoe het ook zij ,wij gaan naar de Tweede Kamer met met 113.596 keer een NEE ! 'Nee' tegen het preventief testen van kinderen. 'Nee' tegen het testen van kinderen op verzoek van scholen. 'Nee' omdat een kind geen proefkonijn is. 'Nee' omdat een kind geen test kit is.

Bedankt voor het tekenen van de petitie! Bedankt ook voor het mogelijk maken van de petitie, petities.nl !

Doe mee op dinsdag 8 juni! Kijk hoe .

2021-06-01

8 juni : Op naar Den Haag/ De dag tegen het testen van kinderen op scholen

Op 8 juni gaan we op naar Den Haag , om de handtekeningen te overhandigen, aan de Tweede Kamer. Allen bedankt voor het ondertekenen!

Willen jullie ook de landelijke actie ondersteunen op dezelfde dag? Het mooie is dat iedereen kan meedoen aan: De dag tegen het testen van kinderen op scholen.

https://www.facebook.com/dedagtegenhettestenvankinderenopscholen/

Bezoek de actiepagina om te kijken op welke manieren jij kan meedoen. Help ook mee met het delen van de flyer.

.

2021-05-20

De petitie aanbieden in Den Haag

We willen de petitie graag aanbieden in Den Haag. Het contact daarvoor is al in februari gelegd maar helaas is de afspraak nog niet gemaakt. Toch gaat dit wel gebeuren en we nemen graag moeders en kinderen mee als we gaan.

We zijn geen dwaze moeders , ouders. Laat iedereen die dat zou willen, zich testen, maar blijf af van onze kinderen , op school..

2021-04-21