You, the petitioner

Tegen het Europese (volks)lied maar voor het Wilhelmus

586 signatures

Beste Nederlander,

Zoals u kunt lezen in de kop van deze petitie ben ik tegen het spelen van het Europese lied tijdens ceremoniële herdenkingen in Nederland. Wij zijn misschien dan wel lid van de Europese Unie maar zijn nog steeds Nederlander!

Ik ben voor Het Wilhelmus als volkslied!

Ray Laumen

Petition

We

Wij als Nederlanders, tegen het Europese volkslied

 

observe

  • dat tijdens officiële gelegenheden op Nederlandse bodem het spelen van het Europese lied plaats heeft gemaakt voor ons volkslied!

  • Dit stellen wij als Nederlanders NIET op prijs en vragen u dan ook met KLEM alleen het spelen van het Europese lied te doen bij niet-Nederlandse ceremoniële gelegenheden of wel herdenkingen!

  • Nederlanders die trots zijn op ons EIGEN Volkslied en willen deze traditie graag zo houden.

 

and request

  • per direct te stoppen met het spelen van het Europese lied tijdens ceremoniële herdenkingen in Nederland en het trotse Wilhelmus ten aller tijden te doen spelen als Nationaal symbool en Nationale Volkslied!

  • Het spelen van het Europese lied tijdens ceremoniële herdenkingen in Nederland moet plaats maken voor het ten aller tijden te spelen Volkslied HET WILHELMUS tijdens alles Nederlandse ceremoniële herdenkingen e.d.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-21 
Lead petitioner:
Raymond Laumen 
Website:

History

Signatures

Updates

Correctie

Een update.. Het spelen van het Nederlandse volkied moet ten aller tijde tijdens ceremoniële herdenkingen in Nederland voorrang hebben op het Europese lied!!

Daar wij Nederlanders zijn en zullen en willen graag deze Traditie in eren houden !

Mvg Raymond .

2020-01-23