U, de petitionaris
Vuurwerk2

Tegen een algeheel vuurwerkverbod

8 ondertekeningen

Nederland is het land geworden van verbieden. Alles moet maar verboden worden omdat er kleine groeperingen zijn die zich misdragen, waardoor anderen daar de dupe van zijn. Wij zijn tegen een vuurwerkverbod, maar VOOR strengere bewustwording en handhaving!

Petitie

Wij

Nederlandse liefhebbers van (het afsteken van) consumentenvuurwerk

 

constateren

Dat er een strikter beleid nodig is om deze traditie in stand te houden door: - Striktere controles op zwaar vuurwerk bij de landgrenzen - Het invoeren van een certificaat met bijbehorende training (e-learning met duidelijke regels, voorschriften en consequenten) voor aankoop & afsteken van consumentenvuurwerk - Hogere straffen bij het niet naleven hiervan (boetes, straffen en invordering certificaat).

 

en verzoeken

een strikte middenweg te zoeken door middel van de invoering van een verplicht door de overheid erkend certificaat waarbij bewustwording, veiligheid en consequenties centraal staan en hier ook strikt op te handhaven, waardoor deze traditie veilig in stand gehouden kan worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
09-04-2020 
Petitionaris:
De Vuurwerkliefhebbers 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen