You, the petitioner

Tegen de wet "Verbod seks met dieren"

25 signatures

Deze dinsdag werd na meervoudig verzoek eindelijk het wetsvoorstel "Verbod seks met dieren" (31.009) door de Eerste Kamer aangenomen. De wet is erg algemeen opgezet en hierdoor niet of nauwelijks controleerbaar. Deze wet gaat niet over het beschermen van dieren, maar over moraal.

Petition

We

Mensen die in een vrij Nederland willen wonen, zonder in hun privéleven belemmert te worden

 

establish that:

Deze wet gaat niet over het beschermen van dieren, maar over moraal. Hoewel velen dit dus accepteren als opstapje om de bioindustrie te verbieden, is het eerder een opstapje om dingen als homofilie te verbieden. Alleen omdat we het 'vies' vinden?

In Nederland is het wel legaal is om dieren opgepropt in vrachtwagens door half Europa te rijden en daar te slachten, hoewel de helft van de dieren toch al sterft van de dorst door de reis.

 

and request

Wij verzoeken u te richten op de echte problemen in deze maatschappij. De wet draagt niets bij aan bescherming voor dieren, nu ze juist de handelingen die niet schadelijk zijn verboden maakt. De wet draagt niet bij aan het beschermen van de menselijke zeden, omdat zij iets verbiedt wat niet in de openbare sfeer wordt uitgeoefend.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2010-05-03 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
R. Hosman 

History

Signatures