U, de petitionaris

Tegen de wet "Verbod seks met dieren"

25 ondertekeningen

Deze dinsdag werd na meervoudig verzoek eindelijk het wetsvoorstel "Verbod seks met dieren" (31.009) door de Eerste Kamer aangenomen. De wet is erg algemeen opgezet en hierdoor niet of nauwelijks controleerbaar. Deze wet gaat niet over het beschermen van dieren, maar over moraal.

Petitie

Wij

Mensen die in een vrij Nederland willen wonen, zonder in hun privéleven belemmert te worden

 

constateren

Deze wet gaat niet over het beschermen van dieren, maar over moraal. Hoewel velen dit dus accepteren als opstapje om de bioindustrie te verbieden, is het eerder een opstapje om dingen als homofilie te verbieden. Alleen omdat we het 'vies' vinden?

In Nederland is het wel legaal is om dieren opgepropt in vrachtwagens door half Europa te rijden en daar te slachten, hoewel de helft van de dieren toch al sterft van de dorst door de reis.

 

en verzoeken

Wij verzoeken u te richten op de echte problemen in deze maatschappij. De wet draagt niets bij aan bescherming voor dieren, nu ze juist de handelingen die niet schadelijk zijn verboden maakt. De wet draagt niet bij aan het beschermen van de menselijke zeden, omdat zij iets verbiedt wat niet in de openbare sfeer wordt uitgeoefend.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
03-05-2010 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
R. Hosman 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.