You, the petitioner

Te hard rijden Einsteinstraat en Huygensstraat

60 signatures

In onze wijk In Goede Aarde geldt een max. snelheid van 30 km. In de straten Einsteinstraat en Huygensstraat wordt over het algemeen door veel (doorgaand)autoverkeer te hard gereden waarbij zelfs soms het trottoir wordt gebruikt. Gevolg voor onze woonwijk is een onveilige woonomgeving waarin fietsers,voetgangers en (spelende) kinderen zich niet veilig voelen, terwijl dit wel uitdrukkelijk de opzet was van deze "groene wijk". Buurtbewoners hebben zelf al eigen gemaakte max snelheids borden opgehangen aan lantarenpalen. Deze petitie is bestemd voor alle bewoners van de Einsteinstraat/Huygensstraat en bedoeld om het gemeentebestuur van Boxtel het ongenoegen van betreffende bewoners onder de aandacht te brengen en " te dwingen" tot passende maatregelen.

Petition

We

Alle bewoners Einsteinstraat en Huygenstraat

 

observe

In onze wijk In Goede Aarde geldt een max. snelheid van 30 km. In de straten Einsteinstraat en Huygensstraat wordt over het algemeen door veel (doorgaand)autoverkeer te hard gereden waarbij zelfs soms het trottoir wordt gebruikt. Gevolg voor onze woonwijk is een onveilige woonomgeving waarin fietsers,voetgangers en (spelende) kinderen zich niet veilig voelen, terwijl dit wel uitdrukkelijk de opzet was van deze "groene wijk". Buurtbewoners hebben zelf al eigen gemaakte max snelheids borden opgehangen aan lantarenpalen.

 

and request

De gemeente Boxtel het ongenoegen van betreffende bewoners mede te delen en dringend te verzoeken om passende maatregelen te treffen cq alles in het werk te stellen om de max snelheid van 30 km te handhaven en zodoende te bewerkstelligen dat onze straten weer veilig worden voor iedereen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Boxtel 
Petition desk:
Closing date:
15-10-2009 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
T van Dijk 

History

Signatures

Fam. van Abeelen
Einsteinstraat
about 7 years
Anonymous
about 7 years
Stephan Parihala
boxtel
Woon in de Huygensstraat op het enige rechte stuk van de Huygensstraat zonder verkeersremmende maatregelen, te belachelijk voor wooorden gewoon.
about 7 years
Angelique, Martijn, Olivier, Emma, Karlijn Bouman
Boxtel
about 7 years
nancy van der velden
boxtel
verpleegkundige
about 7 years
Roel van Duijl
Boxtel
about 7 years
Mv. A. Segbars
de Aanloop
Ook op de Aanloop wordt veel te hard gereden mn kruising met fietspad is zeer gevaarlijke situatie
about 7 years
Susan Ruijs
Boxtel
about 7 years
Roel Brouwer
Boxtel
about 7 years
Mandy Brouwer
Boxtel
about 7 years
Els Cleutjens
Boxtel
about 7 years
anita van vught
einsteinstraat
gastvrouw bij verstandelijk gehandicapten met beperking
about 7 years

Updates

No news about this petition yet.