U, de petitionaris

Te hard rijden Einsteinstraat en Huygensstraat

59 ondertekeningen

In onze wijk In Goede Aarde geldt een max. snelheid van 30 km. In de straten Einsteinstraat en Huygensstraat wordt over het algemeen door veel (doorgaand)autoverkeer te hard gereden waarbij zelfs soms het trottoir wordt gebruikt. Gevolg voor onze woonwijk is een onveilige woonomgeving waarin fietsers,voetgangers en (spelende) kinderen zich niet veilig voelen, terwijl dit wel uitdrukkelijk de opzet was van deze "groene wijk". Buurtbewoners hebben zelf al eigen gemaakte max snelheids borden opgehangen aan lantarenpalen. Deze petitie is bestemd voor alle bewoners van de Einsteinstraat/Huygensstraat en bedoeld om het gemeentebestuur van Boxtel het ongenoegen van betreffende bewoners onder de aandacht te brengen en " te dwingen" tot passende maatregelen.

Petitie

Wij

Alle bewoners Einsteinstraat en Huygenstraat

 

constateren

In onze wijk In Goede Aarde geldt een max. snelheid van 30 km. In de straten Einsteinstraat en Huygensstraat wordt over het algemeen door veel (doorgaand)autoverkeer te hard gereden waarbij zelfs soms het trottoir wordt gebruikt. Gevolg voor onze woonwijk is een onveilige woonomgeving waarin fietsers,voetgangers en (spelende) kinderen zich niet veilig voelen, terwijl dit wel uitdrukkelijk de opzet was van deze "groene wijk". Buurtbewoners hebben zelf al eigen gemaakte max snelheids borden opgehangen aan lantarenpalen.

 

en verzoeken

De gemeente Boxtel het ongenoegen van betreffende bewoners mede te delen en dringend te verzoeken om passende maatregelen te treffen cq alles in het werk te stellen om de max snelheid van 30 km te handhaven en zodoende te bewerkstelligen dat onze straten weer veilig worden voor iedereen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Boxtel 
Petitieloket:
Einddatum:
15-10-2009 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
T van Dijk 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.