U, de petitionaris
Img 9538

Taxicentrale Waaksma te Kootstertille moet het WMO leerlingenvervoer behouden

1.919 ondertekeningen

Wij zijn tegen de plannen van de gemeente en willen dat het WMO leerlingenvervoer in Noord/Oost Friesland gewoon op de voor iedereen vertrouwde manier zo doorgaat, zowel voor onze kinderen als voor de chauffeurs van Taxicentrale Waaksma te Kootstertille! Want wat goed is, moet gewoon zo blijven..!!

Petitie

Wij

inwoners van de samenwerkende gemeentes

 

constateren

  • Wij vinden dat met dit besluit, geen rekening gehouden wordt met de kinderen van het speciaal basisonderwijs en de werknemers van taxicentrale Waaksma die dit werk al tientallen jaren doen

  • de werknemers van de taxicentralen weten precies hoe om te gaan met het wel en wee, en gedrag van deze kinderen... wat voor veel kinderen en hun ouders erg vertrouwd is en enorm veel rust biedt!

 

en verzoeken

Wij willen dat het WMO-leerlingenvervoer op de vertrouwde manier blijft zoals het is... voor de kinderen, hun ouders en de vervoerder en hun werknemers!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
gemeenten 
Petitieloket:
Einddatum:
09-05-2017 
Petitionaris:
Anneke Terluin - van der Werf 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen