You, the petitioner
Whatsapp image 2022 02 18 at 15.59.42

Surinamers in Nederland ondersteunen de Surinaamse regering

176 signatures

De regering Santokhi/Brunswijk is nu amper 20 maanden aan het roer in Suriname en zet zich in Suriname economisch, sociaal en maatschappelijk te ontwikkelen. Zij heeft de monetaire financiering stopgezet en werkt aan het gezond maken van de economie van Suriname. Haar koers trekt investeerders aan. U kunt de regering Santokhi/Brunswijk ondersteunen bij hun inzet Suriname verder te ontwikkelen tot een welvarende, vredige en veilig land. U kunt dit doen door deze petitie te ondertekenen en deze verder te verspreiden via sociale media. Wij danken u voor de genomen moeite.
Bestuur VHP-Nederland.

Petition

We

Bestuur van VHP-Nederland, Surinamers in Nederland, medestanders

 

establish that:

  • dat tegen de achtergrond van de erfenis van de vorige Surinaamse NDP-regering de huidige regering veel beter omgaat met het beheer van staatsmiddelen.
  • dat dit beleid ondersteuning krijgt van de Wereldbank, IDB en IMF.
  • De Surinaamse regering heeft oog voor de sociaal zwakkeren en komt hen tegemoet met verhoging van salarissen, uitkeringen en eenmalige compensaties.
  • De regering is overtuigd dat er nog veel werk te doen is voor een stabiel Suriname.

 

and request

deze steunbetuiging ter harte te nemen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
ambassadeur 
Petition desk:
Closing date:
2022-05-18 
Lead petitioner:
Henk Lalji 
Organisation:
VHP Nederland 
Website:

History

Signatures