U, de petitionaris

Subsidie Kinderboerderij Voorschoten mag niet verdwijnen

679 ondertekeningen

De gemeente Voorschoten heeft in het herstelplan geschreven dat Stichting Kinderboerderij Voorschoten vanaf 2019 geen subsidie meer ontvangt. Wij verzoeken alle inwoners van Voorschoten met ons voor de kinderboerderij te strijden, teken de petitie!

Petitie

Wij

Stichting Kinderboerderij Voorschoten en sympathisanten,

 

constateren

  • Als Stichting Kinderboerderij Voorschoten zetten wij ons al 3 jaar in om te zorgen dat onze kinderboerderij inmiddels één van de vooraanstaande kinderboerderijen in deze regio is geworden!

  • De gemeente Voorschoten heeft in het herstelplan geschreven dat Stichting Kinderboerderij Voorschoten vanaf 2019 geen subsidie meer ontvangt.

  • Wij betreuren dit voorstel zeer want de gemeente heeft geen goed beeld bij de functie die de kinderboerderij heeft in onze gemeenschap. Kinderboerderij gaat verder dan alleen maar dieren aaien, is een ontmoetingsplaats voor alle leeftijden. Daarbij speelt de kinderboerderij een hoge maatschappelijke functie.

 

en verzoeken

Deze kinderboerderij moet gewoon haar subsidie houden zodat het mogelijk is voor iedere inwoner om de kinderboerderij te bezoeken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Voorschoten 
Petitieloket:
Einddatum:
16-06-2017 
Organisatie:
Stichting Kinderboerderij Voorschoten 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen