U, de petitionaris
7a8ba4c0 63a3 4689 b9b5 ebad9653a447

Stuur Rapper Sjors naar het Songfestival 2022 in Italië

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Het songfestival was een flop afgelopen jaar, volgend jaar moeten we schitteren met de enige echte rapper sjors, een echte nationale held. Aanschouw 1 van zijn covers: https://youtu.be/i-GaEMzVBlI

Petitie

Wij

Wij als ondertekenaars eisen dat deze getalenteerde jongeman een plek krijgt op het songfestival.

 

constateren

Wij constateren dat een welvarend land zoals Nederland goed moet scoren op het songfestival. Dit kan alleen behaald worden met de top van de top artiesten. Afgelopen jaar is het mislukt met Jeangu Macrooy als grote man. Dit jaar moet dat anders.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat Rapper Sjors Nederland gaat representeren op het Songfestival 2022. Sjors Peters is van alle markten thuis. Hij is een doorgebroken rapper, maar schijnt van vele markten thuis te zijn. Naast het rappen kan Sjors ook goed zingen en hij heeft een goede choreografie. Zijn carrière in de porno-industrie mag ook niet onbesproken blijven. Aangezien het Songfestival staat voor acceptatie van iedereen, is Rapper Sjors de aangewezen man!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
07-06-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Daan Verwijs 

Geschiedenis

Ondertekeningen