U, de petitionaris
29829361 1728359527206946 199719626 o

Straatnamen voor topbands en een standbeeld voor Golden Earring

3.391 ondertekeningen

De Haagse topbands hebben hun stad tot ver binnen en buiten onze landsgrenzen naam en faam bezorgd. De indorock-groepen fungeerden als leermeesters voor latere bands. Zoals de befaamde bands The Tielman brothers en The Eastern Aces en nog veel meer. Dit alles droeg eraan bij dat de stad een hoofdrol zou spelen bij het ontstaan van de Nederpop. Miljoenen mensen hebben genoten en genieten nog steeds van bands als The Motions, Golden Earring, Shocking Blue, Livin' Blues, Earth and Fire, en ook solo zoals als Mariska Veres en Jerney Kaagman, en is Den Haag Beatstad van Nederland geworden. Dit verdient waardering met straatnamen van deze mooie bands! Ook verdient onze stad een standbeeld voor Golden Earring.

Petitie

Wij

Liefhebbers van popmuziek die zijn opgegroeid met de klanken van al onze topband en nog steeds genieten

 

constateren dat:

  • Onze Haagse muzikanten verdienen een straatnaam, een Walk of Fame en Golden Earring daarnaast een standbeeld.
  • De Haagse popmuziek is wereldwijd bekend tot in Amerika toe met de successen van Shocking Blue, Golden Earring en Diesel.
  • Den Haag kan en mag meer eerbetoon geven aan onze bands en muzikanten die Den Haag al decennialang de status van Popstad nummer 1 hebben gegeven. Slechts één erepenning voor Shocking Blue is schaars.
  • Er zullen de komende jaren ook in Den Haag veel woningen bijgebouwd gaan worden. Te denken bijvoorbeeld aan de Binckhorst. Er zijn genoeg mensen die graag in een muziekwijk willen wonen. Ook de jongeren.

 

en verzoeken

  • Straatnamen, een Walk of Fame en een standbeeld voor Golden Earring.

  • Maak in Den Haag een complete muziekwijk.

  • Waar straatnamen moeten worden vervangen denk aan de bands en muzikanten die Den Haag naam en faam gaven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
01-06-2021 
Petitionaris:
Martin Reitsma 
Organisatie:
Geef Haagse bands hun eerbetoon d.m.v. straatnamen en ander eerbetoon! 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen