U, de petitionaris
Hondpoep

Stoppen aanlijnplicht hond IJsselstein

501 ondertekeningen

Er zijn nu een aantal losloop gebieden, in deze gebieden mogen onze viervoeters lekker rennen en spelen. De gemeente wil dit helemaal afschaffen om zo overlast van hondenpoep terug te dringen. Eerst maar eens een opruimplicht en handhaving!

Petitie

Wij

Inwoners IJsselstein

 

constateren

  • Aanlijnplicht betekent niet gelijk geen hondenpoep op straat

  • Honden kunnen hun energie niet meer kwijt

  • Meer stress door honden en baasjes door aanlijnen

  • 7 vieze hondentoiletten

  • Eerst maar eens de huidige regels handhaven

  • Waarom niet eerst strenger beleid voor zwerfvuil?

  • Katten mogen wel los en overal poepen?

 

en verzoeken

Natuurlijk is het prettig als er minder hondenpoep op straat zou liggen. Het zou ├╝berhaupt prettig zijn als de straten schoner zouden zijn. Maar moeten de honden daarvoor nu echt beperkt worden in hun ren en speel momentje? Misschien verstandig om eerst eens de huidige regels te handhaven of alleen een opruimplicht in te voeren voordat er een aanlijnplicht wordt ingevoerd. Volgens mij is dit nergens voor nodig.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
IJsselstein 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2016 
Petitionaris:
Joelle Mantel 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

In gesprek met de wethouder

Beste petitietekenaars, Zijn er onder jullie mensen die graag met de wethouder willen praten over het beleid? Ik hoor graag van jullie, mail naar joelle.gm@gmail.com.

.

26-08-2016

Nog meer handtekeningen!!

We hebben al 425 handtekeningen ontvangen! Nu zou ik er graag nog veel meer zien :) Zou iedereen die dit getekend heeft de petitie op zijn/haar Facebook willen delen voor nog meer steun?.

31-07-2016