U, de petitionaris
Image

Stop zandtransporten langs kinderrijk Leeuwenveld Weesp

59 ondertekeningen

Vanaf 18 mei laten projectontwikkelaars van de Bloemendalerpolder elke drie minuten zandwagens rijden via de Korte Muiderweg en de Leeuwenveldseweg langs het kinderrijke Leeuwenveld. Een paar keer per dag steken honderden kinderen daar rotondes over om naar scholen in Weesp te gaan! Levensgevaarlijk!

Petitie

Wij

de inwoners van de wijk Leeuwenveld en overige gebruikers van de oversteekplaatsen op de Korte Muiderweg en de Leeuwenveldseweg,

 

constateren

nu het lossen van zand op bedrijventerrein Noord als gevolg van bezwaren van een paar dwarsliggende Weesper ondernemers onder de rechter is, spelen projectontwikkelaars met de levens van onze schoolgaande kinderen door het opzetten van zandtransporten die een drukke schoolroute - gebruikt door honderden kinderen van en naar Leeuwenveld - doorkruisen. Met alle gevolgen voor de verkeersveiligheid van dien aan de andere kant van de spoorbarrière in Weesp.

 

en verzoeken

actie vanuit het College van Weesp om alles op alles te stellen om deze levensgevaarlijke zandtransporten langs de kinderrijke wijk Leeuwenveld te voorkomen, tegen te houden en desnoods te verbieden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Weesp 
Petitieloket:
Einddatum:
04-05-2016 
Petitionaris:
Gerton van Unnik 
Organisatie:
Bezorgde inwoners van Weesp 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen