U, de petitionaris

Stop Wikileaks

1 ondertekeningen

Wikileaks sites zijn onverantwoordelijk. Het vrijgeven van vertrouwelijke informatie kan leiden tot (koude) oorlogen en terroristen helpen bij het kiezen van hun doelwitten blijkt vandaag (6/12/2010). Iedereen heeft geheimen die beter niet bekend kunnen worden. Overheden helemaal!!!

Petitie

Wij

verontruste Nederlanders, eisen een grondige aanpak van Wikileaks om onverantwoorde info te stoppen.

 

constateren

dat het vrijgeven van vertrouwelijke overheidsinformatie te ver gaat. Hier is niemand mee gebaat het verhoogd alleen de bedreiging van terroristen en bekoelt onderlinge contacten tussen mogendheden. Het is totaal onnodig om alles te weten wat binnen regeringen speelt, wel dan niet uit diplomatieke overwegingen. Het dient vergeleken te worden met bijv. informatie van een werkgever, welk belang heeft men erbij om alles te weten wat een werkgever voornemens is of gedaan heeft. Het wekt alleen onrust op en leidt tot niets.

 

en verzoeken

de regeringen van alle landen zo spoedig mogelijk met wetgeving te komen dat journalisten van Wikileaks kunnen worden veroordeeld voor spionage en landverraad. Wereldwijd moeten deze onrustzaaiers snel en keihard worden aangepakt. Niemand op deze wereld zit te wachten op verstoring van diplomatische verhoudingen of verhoging van terroristische bedreiging.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
06-03-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Monique de Hoog 

Geschiedenis

Ondertekeningen