U, de petitionaris
Pexels photo 3952224

Stop verplicht vaccineren Covid19

32.384 ondertekeningen

Wij ondertekenaars van deze petitie willen dat de overheid elke vaccinatie verband houdend met het huidige Covid19-virus louter op vrijwillige basis aan de bevolking aanbiedt.

Petitie

Wij

Bevolking/burgers van het Koninkrijk der Nederlanden

 

constateren dat:

  • Dat door de huidige crisis er een opmaat wordt gemaakt tot verplichte vaccinatie van de bevolking waarvoor geen duidelijke noodzaak bestaat.
  • Door de belangenverstrengeling in de vaccinatie'markt' is het werkelijke doel niet helder en het lange termijn-effect niet getoetst.

 

en verzoeken

louter op vrijwillige basis de eventuele vaccins tegen Covid19 ter beschikking te stellen aan het kwetsbare deel der bevolking.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2020 
Petitionaris:
Lisanne Hendrix 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De rechtszaak in de USA over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins.

https://www.worldhealth.net/news/rfk-jr-wins-case-against-government-vaccine-safety-violations/.

16-07-2020

Oud nieuws maar onderbouwing van de juridisch getoetste bewijslast van de mogelijke schadelijkheid van vaccins

2017 EU: https://www.rd.nl/meer-rd/gezondheid/eu-hof-vaccin-kan-ziekte-veroorzaken-1.1410817?fbclid=IwAR2tCulzNYWjcNJdUSIKaZNFEfeXyFEZohAR4erx4AYRgsDDzACo2yQLauA

2018 VS: https://www.worldhealth.net/news/rfk-jr-wins-case-against-government-vaccine-safety-violations/ .

14-07-2020

Teneinde misverstanden te voorkomen

Ik stel in mijn tekst nadrukkelijk dat er een OPMAAT lijkt te worden gemaakt naar verplicht vaccineren. Hetzij via een wettelijke verplichting hetzij via een sociale verplichting via een paspoort om deel te mogen nemen aan sociale events danwel te mogen reizen.

+Lees meer...

Beiden zie ik als een verplichting waartegen deze 'stop verplicht vaccineren' is bedoeld. Mijn bedoeling is dan ook nadrukkelijk niet te suggereren dat er reeds een verplichting zou zijn. Louter het stoppen van het ophanden zijnde proces om dit wél te doen...

04-07-2020