You, the petitioner
99720bb8 aacc 425b a2f1 210d0c264a27

Stop ‘test de toekomst’-initiatief in Rotterdam

2 signatures

Het project ‘test de toekomst’ van de gemeente Rotterdam zorgt alleen voor hinder en is niet van toegevoegde waarde. Het kruispunt bij Blaak is veel drukker geworden en de sluiproute in de Kruisstraat staat rondom de spits altijd muurvast. En ze zijn van plan dit op meer plekken In de stad te doen.

Petition

We

Het grootste gedeelte van Rotterdam

 

observe

  • Als de gemeente plannen wil maken voor een auto vrije binnenstad moeten ze er wel voor zorgen dat er genoeg andere opties zijn om het verkeer efficient door/om het centrum te laten stromen.
  • Nu zijn twee belangrijke kruispunten midden in de stad afgesloten ‘om voetgangers meer ruimte te geven’ en de autovrije binnenstad te testen zonder rekening te houden met de consequenties.
  • Het centrum is nu vreselijk om doorheen te komen, vooral in de spits.
  • Het heeft alleen maar negatieve consequenties gehad voor de doorstroming in de stad en het is veel drukker geworden door deze maatregel.
  • Het komt niet over als een goed doordacht plan. Ook als je voor dit plan bent, dan toch hindert het mensen alleen maar en voegt het niks toe.

 

and request

Het niet doorzetten van dit plan op andere plekken in de stad en de beperkingen bij het kruisplein en eendrachtsplein per direct opheffen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2020-08-10 
Lead petitioner:
Jan 
Website:

History

Signatures