U, de petitionaris
Bdc992ce 0c13 4e14 a307 c8d65d5f182a

Stop platform voor pedofilie in Nederland

3.353 ondertekeningen

Elk jaar zijn er in Nederland 62.000 kinderen slachtoffer van seksueel misbruik en geweld. Politieke pedofielenpartij PNVD zet zich in voor het legaliseren van pedofilie. Ter bescherming van onze kinderen moet deze partij gestopt worden en het stimuleren/aanzetten van pedofilie strafbaar worden gesteld!

Petitie

Wij

Zetten ons in om het strafbaar te stellen van alle vormen en uitingen van pedofilie, inclusief PNVD.

 

constateren

  • Dat pedofilie strafbaar is in Nederland
  • Het is dan ook strafbaar om een politiek partij te starten die zich inzet voor het legaliseren en aanzetten tot pedofilie.
  • 1 op de 3 kinderen in Nederland komt in aanraking met seksueel misbruik; volgens de Nationaal Rapporteur worden elk jaar 62.000 kinderen slachtoffer van seksueel geweld.
  • Uit bescherming voor kinderen moeten alle vormen van aanzetting tot pedofilie daarom strafbaar worden gesteld.

 

en verzoeken

een nieuwe wet voor te stellen en aan te nemen op het verbieden en strafbaar te stellen van een politieke partij als PNVD en daarmee enig ander platform dat door middel van een politieke partij, clubhuis, lezing, vereniging, website, social media account, ofwel enige positieve uitingen van pedofilie of het stimuleren of het aanzetten tot pedofilie strafbaar stelt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
29-11-2020 
Petitionaris:
Q_NL_WORDT_WAKKER 
Organisatie:
Stop pedofilie Nederland / Q_NL_WORDT_WAKKER 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen