You, the petitioner
Bdc992ce 0c13 4e14 a307 c8d65d5f182a

Stop platform voor pedofilie in Nederland

3,352 signatures

Elk jaar zijn er in Nederland 62.000 kinderen slachtoffer van seksueel misbruik en geweld. Politieke pedofielenpartij PNVD zet zich in voor het legaliseren van pedofilie. Ter bescherming van onze kinderen moet deze partij gestopt worden en het stimuleren/aanzetten van pedofilie strafbaar worden gesteld!

Petition

We

Zetten ons in om het strafbaar te stellen van alle vormen en uitingen van pedofilie, inclusief PNVD.

 

observe

  • Dat pedofilie strafbaar is in Nederland
  • Het is dan ook strafbaar om een politiek partij te starten die zich inzet voor het legaliseren en aanzetten tot pedofilie.
  • 1 op de 3 kinderen in Nederland komt in aanraking met seksueel misbruik; volgens de Nationaal Rapporteur worden elk jaar 62.000 kinderen slachtoffer van seksueel geweld.
  • Uit bescherming voor kinderen moeten alle vormen van aanzetting tot pedofilie daarom strafbaar worden gesteld.

 

and request

een nieuwe wet voor te stellen en aan te nemen op het verbieden en strafbaar te stellen van een politieke partij als PNVD en daarmee enig ander platform dat door middel van een politieke partij, clubhuis, lezing, vereniging, website, social media account, ofwel enige positieve uitingen van pedofilie of het stimuleren of het aanzetten tot pedofilie strafbaar stelt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-29 
Lead petitioner:
Q_NL_WORDT_WAKKER 
Organisation:
Stop pedofilie Nederland / Q_NL_WORDT_WAKKER 
Website:

History

Signatures