U, de petitionaris
Rotzooi in het niftarlakeplantsoen  1

Stop overlast lachgasgebruikers Zuilen

13 ondertekeningen

Aan de bewoners van de wijk Zuilen

Petitie

Wij

Bewoners van de wijk Zuilen.

 

constateren

  • Wij ondervinden al jaren ernstige overlast die wordt veroorzaakt door lachgasgebruikers.
  • Zij gebruiken hun drugs 's avonds en 's nachts in geparkeerde auto's, met draaiende motor en muziek aan. vaak vindt het lachgas gebruik plaats in combinatie met alcohol en andere drugs.
  • Na het verblijf vertrekt men in benevelde toestand met achterlating van enorme hoeveelheden rotzooi op straat. Niet zelden wordt de openbare weg ook als toilet gebruikt.
  • In de media komt men regelmatig berichten tegen van lachgasgebruikers die onder invloed verkeersongevallen veroorzaken.
  • Dit lachgasgebruik draagt in aanzienlijke mate bij aan de verloedering van de woonomgeving en gevoelens van onveiligheid bij de bewoners.

 

en verzoeken

Wij eisen van de gemeente Utrecht dat er aan deze al jaren voortdurende wantoestanden een einde komt. Bewoners verzoeken om plaatsing van bewakingscamera's op de hot spots, meer en striktere handhaving en het vaker schoonmaken van de betreffende locaties.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
07-04-2021 
Petitionaris:
Kees Jan Mook 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen