U, de petitionaris

Stop onsmakelijke petities over zoenende mensen van hetzelfde geslacht

Naar aanleiding van de petitie 'Suitsupply, stop seksuele reclames!' van de organisatie Gezin in Gevaar, verspreid door het Reformatorisch Dagblad, willen wij door middel van onze petitie tonen dat wij tegen haatzaaiende berichten over de geaardheid van mensen zijn. Wij steunen en vieren de liefde.

Petitie

Wij

mensen die tegen haatzaaierij over iemands geaardheid zijn

 

constateren

dat het Reformatorisch Dagblad en de organisatie Gezin in Gevaar zich zeer kwetsend uitlaten over een poster waarop twee zoenende mannen te zien zijn en dat deze krant en deze organisatie oproepen tot haat. Onze petitie is gestart om mensen van alle geaardheden een hart onder de riem te steken.

 

en verzoeken

dat deze organisaties eens nadenken over begrippen als 'verdraagzaamheid', 'respect' en 'naastenliefde'. Ook willen wij dat deze organisaties niet oordelen over anderen zoals anderen niet oordelen over deze organisaties. Wij willen wederzijds respect. Meningen mogen altijd worden gegeven, ook ongevraagde en controversiƫle meningen, maar wij zijn tegen haatzaaiende petities die flirten met het overtreden van Artikel 1 van de Grondwet.

Huidige status

We hebben u een e-mail gestuurd vanaf webmaster@petities.nl. Om verder te gaan met uw petitie volgt u de link in de e-mail.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
25-06-2018 
Status:
Nog niet af 
Petitionaris:
Marjolijn van de Gender 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen