U, de petitionaris
Nostsoreis

Stop Nosstories op instagram i.v.m indoctrinatie bij jongeren.

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over web-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de eigenaar van die site.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Op instagram is het 'Nosstories' account bezig met indoctrineren van jongeren. Dit doen zij door het vaak te hebben over LHBTI+ en de vluchtelingen en vervolgens de positieve comments te liken en de meningen die er niet mee eens zijn te verwijderen.

Petitie

Wij

Jongeren die het account lang hebben gevolgd of volgen of ouders van kinderen.

 

constateren

Dat er hard wordt geindoctrineerd bij jongeren op het account. Als je het niet eens bent met vluchtelingen dan wordt je comment verwijdert. Als je het niet eens bent met LHBTI+ dan wordt je comment verwijderd. Ben je het wel eens? dan krijg je een like en komt je comment bovenaan de comment sectie. Er worden vaker interviews gedaan met jongeren die de zelfde mening hebben maar nooit die er streng tegen zijn.

 

en verzoeken

Dat het account wordt verwijderd of zodanig aangepast wordt dat er geen eigen mening in het nieuws wordt gegooit. Nosstories hoort bij NOS en wordt dus ook door de staat betaald.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
24-09-2022 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen