You, the petitioner

Stop misbruik dure 0900 nummers

1,828 signatures

Stop misbruik dure 0900 nummers

25 januari 2012: '0900-klantenservicenummers mogen geen extra tarief per minuut meer rekenen. Consumenten betalen voortaan of evenveel als voor een gesprek met een gewoon vast nummer, of een vast bedrag voor het hele gesprek.' Dat schrijft minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) in reactie op het verzoek van de Tweede Kamer. Lees verder onder 'nieuws'.

Petition

We

0900alternatieven.nl probeert via deze weg aandacht te krijgen over het probleem dat steeds vaker bedrijven in Nederland misbruik maken van dure 0900 nummers en de beller lang laten wachten.

 

establish that:

De bedrijven houden de wachttijden onnodig hoog en gebruiken een te hoog tarief

 

and request

Duidelijke nieuwe regels met een max. tarief voor een max. aantal minuten, overige kosten komen voor het bedrijf.

Voorbeeld: Je belt een bedrijf en je moet 30 minuten wachten waarbij de eerste 10 minuten voor de beller zijn en de rest voor het bedrijf die de beller belt.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2009-02-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Sander van der Berg 
Organisation:
0900alternatieven.nl 
Website:

History

Signatures

Updates

0900-klantenservicenummers worden goedkoper

0900-klantenservicenummers mogen geen extra tarief per minuut meer rekenen. Consumenten betalen voortaan of evenveel als voor een gesprek met een gewoon vast nummer, of een vast bedrag voor het hele gesprek. Dat schrijft minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) in reactie op het verzoek van de Tweede Kamer om de haalbaarheid te onderzoeken de kosten van wachttijd bij telefonische klantenservice gratis te maken..

2012-01-25

Klik hier een geef uw mening over deze petitie

Wist u dat als u via de Masterwebber.nl uw oordeel en mening kan melden over deze petitie. Doe dit omdat als we aan het eind van de maand de meeste stemmen ontvangen dat deze pagina dan site van de maand wordt en dit is extra promoite voor deze petitie en dit is ook weer goed voor u want hoe groter de groep achter deze petitie hoe beter..

2008-11-01