U, de petitionaris
Chemours

Stop lozing en uitstoot giftige stoffen Chemours/DuPont fabrieken

1.050 ondertekeningen

Stop de lozing en uitstoot van giftige stoffen (grond, water en lucht) in ons milieu zoals o.a. GenX, c8, PFOA door de Chemours/DuPont fabrieken met ingang van 1 januari 2018

Petitie

Wij

Bewoners van de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam), werknemers, ex-werknemers, Contractors, ex-Contractors en familieleden van werknemers, ex-werknemers, Contractors en ex-Contractors

 

constateren

Dat de fabrieken van Chemours/DuPont de overheid jarenlang hebben misleid over de aard en omvang van lozingen en uitstoot van toxische stoffen in ons milieu (water, lucht en grond), zonder afdoende rekenschap af te leggen voor de gevolgen hiervan voor bewoners en personeel.

 

en verzoeken

De ZERO emissienorm toe te passen op uitstoot en lozingen voor de fabrieken van Chemours/DuPont in Nederland met ingang van 1 januari 2018.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Zuid-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
01-12-2017 
Petitionaris:
Mr. E.G.J.M. Meijer 
Organisatie:
Pelican Key Legal Consultancy 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen