U, de petitionaris
Chemours

Stop lozing en uitstoot giftige stoffen Chemours/DuPont fabrieken

1.109 ondertekeningen

Stop de lozing en uitstoot van giftige stoffen (grond, water en lucht) in ons milieu zoals o.a. GenX, c8, PFOA door de Chemours/DuPont fabrieken met ingang van 1 januari 2018

Petitie

Wij

Bewoners van de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam), werknemers, ex-werknemers, Contractors, ex-Contractors en familieleden van werknemers, ex-werknemers, Contractors en ex-Contractors

 

constateren

Dat de fabrieken van Chemours/DuPont de overheid jarenlang hebben misleid over de aard en omvang van lozingen en uitstoot van toxische stoffen in ons milieu (water, lucht en grond), zonder afdoende rekenschap af te leggen voor de gevolgen hiervan voor bewoners en personeel.

 

en verzoeken

De ZERO emissienorm toe te passen op uitstoot en lozingen voor de fabrieken van Chemours/DuPont in Nederland met ingang van 1 januari 2018.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Zuid-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
01-12-2017 
Petitionaris:
Mr. E.G.J.M. Meijer 
Organisatie:
Pelican Key Legal Consultancy 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Van petitie in 2017 naar letselschadeclaim in 2019

Wij hebben intussen niet stilgezeten. Door grondig feiten onderzoek te doen is gebleken dat een éénmalige vergoeding voor de slachtoffers en gedupeerden van de jarenlange vervuiling, nu haalbaar is.

+Lees meer...

Heeft u gewerkt op de fabriek, heeft u een moestuintje in omgeving van de fabriek of heeft u gezondheids of andere klachten, waarde daling van uw woning, die u aan de jarenlange uitstoot (te water en in de lucht) van de fabriek kunt linken. Sluit u dan aan bij de c8claim en vraag naar onze nieuwsbrief: c8.dordrecht.nl@gmail.com

11-12-2018

C8 Claim

In 2019 zullen we de claim vanwege gezondheidsschade indien bij Chemours en DUPONT. Meldingen of deelnemers kunnen informatie krijgen bij info@pklc.com.

08-12-2018