You, the petitioner
Chemours

Stop lozing en uitstoot giftige stoffen Chemours/DuPont fabrieken

1,098 signatures

Stop de lozing en uitstoot van giftige stoffen (grond, water en lucht) in ons milieu zoals o.a. GenX, c8, PFOA door de Chemours/DuPont fabrieken met ingang van 1 januari 2018

Petition

We

Bewoners van de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam), werknemers, ex-werknemers, Contractors, ex-Contractors en familieleden van werknemers, ex-werknemers, Contractors en ex-Contractors

 

observe

Dat de fabrieken van Chemours/DuPont de overheid jarenlang hebben misleid over de aard en omvang van lozingen en uitstoot van toxische stoffen in ons milieu (water, lucht en grond), zonder afdoende rekenschap af te leggen voor de gevolgen hiervan voor bewoners en personeel.

 

and request

De ZERO emissienorm toe te passen op uitstoot en lozingen voor de fabrieken van Chemours/DuPont in Nederland met ingang van 1 januari 2018.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Zuid-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-01 
Lead petitioner:
Mr. E.G.J.M. Meijer 
Organisation:
Pelican Key Legal Consultancy 
Website:

History

Signatures

Updates

Van petitie in 2017 naar letselschadeclaim in 2019

Wij hebben intussen niet stilgezeten. Door grondig feiten onderzoek te doen is gebleken dat een éénmalige vergoeding voor de slachtoffers en gedupeerden van de jarenlange vervuiling, nu haalbaar is.

+Read more...

Heeft u gewerkt op de fabriek, heeft u een moestuintje in omgeving van de fabriek of heeft u gezondheids of andere klachten, waarde daling van uw woning, die u aan de jarenlange uitstoot (te water en in de lucht) van de fabriek kunt linken. Sluit u dan aan bij de c8claim en vraag naar onze nieuwsbrief: c8.dordrecht.nl@gmail.com

2018-12-11

C8 Claim

In 2019 zullen we de claim vanwege gezondheidsschade indien bij Chemours en DUPONT. Meldingen of deelnemers kunnen informatie krijgen bij info@pklc.com.

2018-12-08