You, the petitioner
Parratv

STOP "LINK IN BIO" PARRA TV!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Ben jij het ook zat geworden dat Parra TV ons naar de link in hun bio stuurt en je niet kan reageren op die post? Teken dan hier!

Petition

We

Van de Parra TV volgers

 

observe

Dat wij liever reclame/promotie posten willen dan een verwijzing naar hun site.

 

and request

Dat wij de post op Instagram kunnen bekijken en reageren.

Verder hebben wij love voor Parra TV!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-03 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Stop ParraTV 
Organisation:
Fly Tunes Only 
Website:

History

Signatures