U, de petitionaris
Parratv

STOP "LINK IN BIO" PARRA TV!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Ben jij het ook zat geworden dat Parra TV ons naar de link in hun bio stuurt en je niet kan reageren op die post? Teken dan hier!

Petitie

Wij

Van de Parra TV volgers

 

constateren

Dat wij liever reclame/promotie posten willen dan een verwijzing naar hun site.

 

en verzoeken

Dat wij de post op Instagram kunnen bekijken en reageren.

Verder hebben wij love voor Parra TV!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
03-05-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Stop ParraTV 
Organisatie:
Fly Tunes Only 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen