U, de petitionaris

Stop kat&muis criteria van idealist.org

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Idealist.org hanteert criteria waarbij ze er voor hun doelgroep zijn op het moment dat deze doelgroep hen niet nodig heeft.

Hierbij is ook Noodzakelijk Online uitgesloten terwijl wij wel toegang tot het platform van Idealist nodig hebben.

Video: https://youtu.be/-qQ9dde7Wkc

Petitie

Wij

de doelgroep waar Idealist.org zich op richt

 

constateren

Dat Idealist.org haar doelgroep beschuldigd van niet voldoen aan de criteria en tegelijkertijd verhinderen om op het platform te komen waarbij hun toegang tot het platform juist zou helpen om aan de criteria te kunnen voldoen.

Het ideale kip & ei voorbeeld...

 

en verzoeken

Dat idealist.org afstand neemt van haar criteria die kip & ei situaties veroorzaken en haar doelgroep waar ze zich op richt een kans wil geven ook al voldoen ze niet aan alle voorwaarden vooraf.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Robert Velhorst 
Organisatie:
Noodzakelijk Online 

Geschiedenis

Ondertekeningen