You, the petitioner

stop het discrimineren van bodymodificated mensen!

30 signatures

Dat iemand piercings of een of meerdere tattoos neemt is een keuze van de persoon. Je mag niemand beoordelen over zijn of haar uiterlijk, maar toch gebeurt het. Wat is het verschil tussen wel of niet een tattoo/piercing en wel of geen hoofddoek. Dat is ook een keuze! Die terecht gerespecteerd wordt.

Petition

We

de personen met bodymodification die er genoeg van hebben gediscrimineerd te worden!

 

observe

Dat als we een baan zoeken 9 van de 10 keer te horen krijgen "u bent niet representatief" "uw uiterlijk past niet b ij dit bedrijf". Wij dus vaak niet aan een baan komen, terwijl iedereen recht op werk heeft. Bodymodificatiom komt nu zo vaak voor in het straatbeeld dat het geen taboo meer zou moeten zijn. Iemand met een hoofddoekje, een WNF shirt of legerkisten met rode veters worden eerder aangenomen. Terwijl we allen gelijk horen te zijn!

 

and request

wij willen gelijke behandeling voor iedereen, dus ook voor mensen met bodymodification. Wij zijn het zat constant afgewezen worden door onze "way of life". Het is niet alleen een fashion statement. Doordat iemand niet wil meegaan op de manier dat je geacht wordt eruit te zien, hoef je diegene met zijn eigen mening niet af te straffen. Geen discriminatie, ook niet tegen bodymodificated mensen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-03 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
kaat van doremalen 

History

Signatures