U, de petitionaris

Stop het danoontje weer bij de toetjes mcdonalds

McDonald's heeft zo uit het niets de happy meal aangepast en besloten dat ouders verplicht zijn groente of fruit voor hun kind te kiezen. Danoontje staat nu bij de dranken terwijl een danoontje geen drank is en we het drinken of een danoontje er nu extra bij moeten kopen.


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Petitie

Wij

Graag ondertekenen als je het hier mee eens bent

 

constateren

McDonald's vind het nodig om de ouders te betuttelen. Een happy meal is voor velen bedoeld als traktatie en niet als verantwoordelijke maaltijd. McDonald's denkt niet na over voedselverspilling gezien het groente en fruit veel word weggegooid nu..

 

en verzoeken

Stop het danoontje terug bij de toetjes of geef de optie dat een toetje niet verplicht is om te kiezen met 50 cent korting

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
16-10-2019 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
--  

Geschiedenis

Ondertekeningen