You, the petitioner
E3vtmxbxoaemoo9

Stop Fortnite

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Fortnite moet stoppen! Het is niet meer leuk zoals vroeger (Chapter 1). Dat komt door de map sinds het begin van Chapter 2, bots in het spel etc.! Het is ook slecht voor kinderen. Kom in actie en laten we dat stomme spel stoppen!

Petition

We

Kyan

 

establish that:

Het spel is kinderachtig en het nergens op! Daarnaast is Fortnite stom geworden door de nieuwe map sinds chapter 2, door bots etc.!

 

and request

Fortnite voor altijd te stoppen!!!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Status:
Closed 

History

Signatures