You, the petitioner

Stop etikettering kinderen en volwassenen met verzonnen 'psychische stoornissen'

17 signatures

100 miljoen kinderen/tieners en volwassenen over de hele wereld zijn voorzien van een "geestelijke stoornis", een etiket dat uitsluitend is gebaseerd op een checklist van gedrag. Er zijn geen hersenscans, genetische- of bloedtests die kunnen bewijzen dat ze 'geestelijk ziek' zijn.

Petition

We

Iedereen

 

observe

Kinderen/tieners en volwassenen drogeren is een $4,8 miljard-per-jaar-industrie. Er zijn feiten bekend (in de hele wereld) over deze multi-miljard dollar industrie die etikettering en drogeren van kinderen/tieners en volwassenen gebruikt en vooral misbruikt om zoveel mogelijk winst te maken. Vooral het misbruik is onacceptabel.

 

and request

Iedereen die gediagnosticeerd is met een psychiatrische stoornis en/of hun ouder of voogd heeft het recht om goed geïnformeerd te zijn om vervolgens een weloverwogen toestemming te kunnen geven voordat een behandeling wordt uitgevoerd. In tegenstelling tot andere ziektes hoeft een psychiater geen bloedonderzoek of andere biologische test te doen om de aanwezigheid of afwezigheid van een geestelijke stoornis vast te stellen. Stop onnodig drogeren!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-09 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Marco Haamans 

History

Signatures