U, de petitionaris
Images %2868%29

Stop emotioneel geweld

10 ondertekeningen

Bent u wel eens gewoon een keertje vernederd? Dan weet u hoe het voelt. Er zijn volwassen personen en kinderen die dit jaren jaren lang meemaken ,elke dag weer . Vaak te laat, op zoek naar antwoorden, dringt het langzaam door met wie ze al die jaren te maken hebben gehad en dan begint het pas echt.

Help en teken. Stop emotioneel geweld.

Petitie

Wij

Hulpverleners, ervaringsdeskundigen, medewerkers justitie, slachtofferhulp, psychologie, docu-makers en andere symphatisanten.

 

constateren

  • Huiselijk geweld is strafbaar. Onder huiselijk geweld valt lichamelijk en emotionele mishandeling.
  • Aangifte kan huiselijk geweld stoppen,
  • Maar justitie heeft bewijs nodig. Bloed en blauwe plekken cru gezegd, helaas. Zonder bloed en blauwe plekken is gerechtigheid ver te zoeken.

Wrang, maar wie vallen hier buiten de boot? De slachtoffers van emotioneel geweld.

Hoe valt dit, als een slachtoffer al aangifte durft te doen, te bewijzen? Mensen aansporen om aangifte te doen is hier dan ook valse hoop geven . Slachtoffers blijven slachtoffers. Daders blijven ongestraft.

 

en verzoeken

Aandacht en gerechtigheid voor slachtoffers die emotioneel kapot gemaakt zijn door een narcist, ofwel de dader van emotioneel geweld. Maar nergens de gepaste hulp krijgen vinden .

10 ondertekenaars . Is dit alles ? Er moet iets gebeuren . Deze mensen worden niet of verkeerd geholpen . Het is niet zichtbaar dus.... .

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
19-09-2016 
Antwoord verwacht:
29-09-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Hanneke Moonen  
Organisatie:
Persoonlijk  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

http://het.verdwenenzelf.nl/

Op de site http://het.verdwenenzelf.nl/ kunnen slachtoffers van narcisten veel informatie vinden . Van het secretariaat van de site http://het.verdwenenzelf.nl/ heb ik toestemming gekregen om hun link te plaatsten . Onder voorwaarde dat zij niet op èèn of andere manier aan de petitie verbonden zijn omdat het voor hun te algemeen is . Daarom word de link niet geplaatst op de plek waar de linken geplaatst kunnen worden . Wij vinden het wel een goed gebaar dat de link geplaatst mag worden . Namens alle ondertekenaars , Heel veel dank .

http://het.verdwenenzelf.nl/ .

25-03-2016