U, de petitionaris
Screenshot 2021 11 02 13.54.07

Stop de verplichte keuze-uren op de NSG

1 ondertekening

Leerlingen op de Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud worden verplicht om deel te nemen aan keuzelessen. Er zijn vaak weinig lessen waar de leerlingen uit kunnen kiezen, waardoor ze een uur inplannen waar ze geen vragen of huiswerk voor hebben met als gevolg weinig productiviteit.

Petitie

Wij

Leerlingen van de NSG, onze ouders en docenten en ander personeel op de NSG.

 

constateren

De keuze-uren worden niet productief benut omdat leerling weinig keuze hebben en verplicht worden deel te nemen aan deze uren. Door de keuze-uren optioneel te maken kunnen leerlingen en docenten hun tijd optimaal benutten.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de keuze-uren optioneel te maken zodat leerlingen die behoefte hebben aan een werkplek of extra uitleg hier gebruik van kunnen maken, maar leerlingen die hier geen behoefte aan hebben hun tijd ook beter kunnen besteden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
01-01-2022 
Petitionaris:
Janne Hermsen 
Organisatie:
Leerlingen initiatief 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De petitie gaat van start

Beste leerlingen, ouders, docenten en ander personeel op de NSG,

Zijn jullie het er mee eens dat de keuze uren optioneel moeten worden voor de leerlingen op school, zodat het echt 'keuze' uren zijn en geen verplichte uren? Zou u dan alstublieft deze petitie willen ondertekenen.

Alvast bedankt.

02-11-2021