U, de petitionaris
Whatsapp image 2024 06 14 at 02.26.26

Stop de uitzetting van Ronnie naar de Democratische Republiek Congo

304 ondertekeningen

Ronnie, al 28 jaar in Nederland, heeft diabetes type 1, ernstige hypo-aanvallen en PTSS. Uitzetting naar Congo, waar hij niemand kent en onvoldoende medische zorg is, brengt zijn leven in gevaar. Hij is vader van vier en mentor voor jongeren. Stop deze onmenselijke uitzetting! Teken de petitie nu!

Petitie

Wij

Kinderen van Ronnie, familie, vrienden, kinderen van kickboksen en vele kennissen uit Lelystad,

 

constateren dat:

  • Ronnie, die al 28 jaar in Nederland woont, diabetes type 1 heeft en regelmatig ernstige hypo-aanvallen krijgt. Uitzetting naar Congo, waar hij niemand kent en de medische zorg ontoereikend is, brengt zijn leven ernstig in gevaar.
  • Ook heeft hij PTSS, waarvoor hij in Nederland een behandeling zou krijgen, maar in Congo niet.
  • Bovendien is hij een toegewijde vader en mentor voor jongeren, wiens positieve invloed in de gemeenschap onmisbaar is.

 

en verzoeken

De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid en de DT&V om de uitzetting van Ronnie Mvulu naar Congo te stoppen, vanwege zijn levensbedreigende medische conditie en het gebrek aan adequate zorg en steun in Congo.

We vragen om een humanitaire oplossing die hem in staat stelt in Nederland te blijven, zodat hij de juiste medische zorg kan krijgen en herenigd kan worden met zijn kinderen, familie, de kinderen van kickboksen en zijn gemeenschap.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
12-09-2024 
Petitionaris:
Stephie Mvulu 
Organisatie:
Familie en vrienden van Ronnie 

Geschiedenis

Ondertekeningen