U, de petitionaris
Img 20210328 094234 2

Stop de uitzetting aan de Ivoordreef in Utrecht

585 ondertekeningen

Door de coronacrisis moet niemand op straat belanden. Dat is de afspraak die minister van Veldhoven en brancheverenigingen hebben gemaakt. Toch belanden per 14 juni 2021 honderden bewoners aan de Ivoordreef in Utrecht op straat vanwege uitzetting van leegstandbeheer. Dit willen wij voorkomen!

Petitie

Wij

Inwoners van Utrecht en medestanders

 

constateren

  • De uitzetting van honderden bewoners aan de Ivoordreef in Utrecht Overvecht tijdens de coronacrisis.
  • Deze mensen hebben over het algemeen een laag inkomen en kunnen zeer moeilijk aan een nieuwe woning komen, met name in tijden van corona.
  • Er wordt geen gehoor gegeven aan de oproep van Minister van Veldhoven van Milieu en Wonen om niemand op straat te laten belanden.

 

en verzoeken

De gemeente Utrecht om de sloop van het pand en daarmee de uitzetting van de bewoners uit te stellen tot na de coronacrisis.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
14-05-2021 
Petitionaris:
Mick van Reem 
Organisatie:
Bewonersgroep Ivoordreef  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Afspraak minister van Veldhoven en brancheverenigingen

Hier kunt u de afspraak tussen de minister en de brancheverenigingen lezen waar wordt benadrukt dat niemand tijdens corona op straat mag belanden, evenals het statement van Vereniging Leegstandbeheerders Nederland..

28-03-2021