You, the petitioner
Img 20210328 094234 2

Stop de uitzetting aan de Ivoordreef in Utrecht

585 signatures

Door de coronacrisis moet niemand op straat belanden. Dat is de afspraak die minister van Veldhoven en brancheverenigingen hebben gemaakt. Toch belanden per 14 juni 2021 honderden bewoners aan de Ivoordreef in Utrecht op straat vanwege uitzetting van leegstandbeheer. Dit willen wij voorkomen!

Petition

We

Inwoners van Utrecht en medestanders

 

observe

  • De uitzetting van honderden bewoners aan de Ivoordreef in Utrecht Overvecht tijdens de coronacrisis.
  • Deze mensen hebben over het algemeen een laag inkomen en kunnen zeer moeilijk aan een nieuwe woning komen, met name in tijden van corona.
  • Er wordt geen gehoor gegeven aan de oproep van Minister van Veldhoven van Milieu en Wonen om niemand op straat te laten belanden.

 

and request

De gemeente Utrecht om de sloop van het pand en daarmee de uitzetting van de bewoners uit te stellen tot na de coronacrisis.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-14 
Lead petitioner:
Mick van Reem 
Organisation:
Bewonersgroep Ivoordreef  

History

Signatures

Updates

Afspraak minister van Veldhoven en brancheverenigingen

Hier kunt u de afspraak tussen de minister en de brancheverenigingen lezen waar wordt benadrukt dat niemand tijdens corona op straat mag belanden, evenals het statement van Vereniging Leegstandbeheerders Nederland..

2021-03-28