You, the petitioner
0 idea header detail

Stop de studentenwoningen met daardoor parkeer en sociale problemen in Fascinatio

5 signatures

Door 400 STUDENTENWONINGEN zal de druk op de wijk onevenredig toenemen en grote invloed hebben op de leefbaarheid binnen de wijk. Dit komt door het volledig verkeerd inschatten van de te creëren parkeer- en sociale problematiek. Tevens past het project absoluut niet binnen het huidige bestemmingsplan Fascinatio.

Petition

We

De bewoners van de woonwijk Fascinatio Capelle aan den IJssel

 

observe

  • Het plan voor 400 studentenwoningen in de woonwijk Fascinatio
  • Het plan rept over maximaal 92 parkeerplaatsen voor 400 studentenwoningen.
  • Er is hierbij geen rekening gehouden met het aantal studenten, hun sociale leven, bezoekende familie etc.
  • Er zijn geen voorzieningen op sociaal gebied voor de studenten. Hierdoor kunnen we elke avond de politie in de wijk krijgen vanwege feestvierende studenten.
  • Er is geen zekerheid dat het studentenwoningen zullen blijven en dat het niet onverwacht een andere invulling zal krijgen.
  • Fascinatio is als wijk niet ingericht op een toename van 400 studentenwoningen en het plan past niet binnen het huidige bestemmingsplan Fascinatio-Capelsebrug.
  • Een uitstekend alternatief is bijvoorbeeld het Rivium. De al aanwezige shuttledienst zou daar een uitstekende toevoeging voor zijn. De shuttle loopt vanuit het Rivium tot aan de Universiteit.

 

and request

Heroverweging van het project of een ander locatie te zoeken voor de studentenwoningen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Capelle aan den IJssel 
Petition desk:
Lead petitioner:
Tjeerd Kruse 

History

Signatures